10.1.06

Password på Bloggen

Jeg har fundet en nem måde at lægge password på bloggen. Det er "simpelhen" en internettjeneste, AuthPro, som laver en stor del af arbejdet for en.

Man melder sig ind og udfylder nogle formularer, hvilken side man vil have password på osv. Dernæst får man en kort stump kode, der skal lægges ind i templaten på bloggen.

Der er dog en ting, der er lidt "tricky": Bemærk, når man melder sig ind er password og username til authpro kontoen. Man skal oprette sig selv (eller andre) som brugere, før det er muligt at afprøve om loginnet på selve den password beskyttede side virker.

Bemærk desuden, at man selv kan bestemme farver og baggrundsbillede på selve login -siden.

5.1.06

Det kreative menneske

Dagens citat er fra artiklen "Kreativitetens domæner" af Frank Høgholm Pedersen - Instituttet for Fremtidsforskning

"I kreativitetens domæne søger, leger og udvikler vi nyt i modsætning til i handlingens domæne, hvor vi gennemfører det besluttede så effektivt som muligt."

- Desuden synes jeg, at afsnittet (lidt nede af siden) "Hårdt arbejde", fint matcher indlægget på Lis' Blog "Læring som hard fun":


"Hårdt arbejde
Det er hårdt at være i kreativiteten og innovationens domæne. Tiden i kreativitetens domæne er uvant, utryg og usikker og kræver derfor udholdenhed. Det er uvant, fordi vi ikke kan bruge faste rutiner og vaner, og det er utrygt, fordi det skal skabe forandringer. Det er også usikkert, fordi vi ikke ved, om vi vil lykkes. Der er ikke noget at sige til, at mange gerne vil tilbage og arbejde i det traditionelle handlingsdomæne, hvilket man tit kan opleve i projektlokalet eller på seminarer."