15.9.09

Leg og netværk

Hej PN08V - efterår 2009

I den næste tid skal vi arbejde med temaet leg og netværk - digitale fortælleformer med fokus på billeder, billeder i bevægelse og lydfortælling. Efterfølgende er derfor en lille introduktion til forløbet:

Ideen med dette undervisningsforløbet
I dette forløb kommer I til at læse om "Æstetiske læreprocesser i børnehøjde", "Fortælling, Børn og livshistorie", og et afsnit om "Kommunikationsteori". Desuden er der nogle websider, som denne gang kan opfattes som obligatorisk litteratur, da de indeholder mange gode tekster om mulige aktiviteter med en brugergruppe samt viser eksempler på aktiviteter, som er gennemført med især børn.

Den obligatoriske litteratur samt de opgaver, I kommer til at arbejde med i forløbet, er sammensat ud fra tanken, at det skal give jer idegrundlag, inspiration og "håndværksmæssige" færdigheder (i brug af medier) til at kunne planlægge aktiviteter for/med en målguppe.

Desuden giver undervisningsforløbet mulighed for at komme omkring flere af kompetencemålene og CKF’erne for DKK. Hvilke, vil vi tale om på seminarindkaldet den 18/9 2009.

Velkommen til samarbejdet!

1 kommentar:

BIRGIT sagde ...

Hej Helen
Undrede mig lige over at jeg ikke kunne finde min blog på din side. Vi lavdede jo en på forrige semester, traditioner i forandringer.Kan den iøvrigt ikke genbruges til dette semester?
Hislen Birgit